hits

Drept av sin egen far :(

Ble en meget fin og varm dag i dag. Vi fikk også hilse på sola i dag, og hun ga oss farge på kroppen. Barna, hunden vår Nicko og jeg kjørte oss en tur i dag. Vi dro til kiosken, der har det blitt nye eiere og de selger kinamat. Ja de er faktisk fra Kina også. De åpnet for 14 dager siden, da den gammel eieren fra Pakistan har gitt seg. Det ble så vi spiste middag der og is der. Barna koste seg også med sparkesykkel, Hoverborard og med å kaste stein i vannet som er rett ved kiosken. 

Når jeg ser det vannet, så får jeg egentlig helt frysninger og jeg blir trist, da det for noen år siden var en familietragedie på Mortensrud. Det som hadde skjedd var at mannen i huset ikke taklet at hans kone ville skilles ( har det blitt opplyst i etterkant). De hadde tre barn sammen. Ekteparet var fra Iran. Moren og den lille babyen som var 14 dager gammel ble funnet drept i leiligheten der de bodde. Det var ektemann/ faren som hadde drept dem begge to. Han tok så sine to litt eldre døtre med til vannet her på Vinterbro ( rett ved Tusenfryd). Der druknet han begge døtrene sine, og seg selv. Det var helt forferdelig å se og høre dette på nyhetene. Dette skjedde 23.09.2010.............

Dere kan lese litt om saken lengre ned :

 

 
Trebarnsfar siktet for drap på hele familien - funnet død i natt
MORTENSRUD/OPPEGÅRD (VG Nett) Saeid Ahmadzadeh (41), som var siktet for å ha drept fire familiemedlemmer, ble i natt funnet sammen med en av døtrene på 13 meters dyp.

Den syv år gamle datteren som politiet hadde et håp om å redde, lå sammen med ham på bunnen av Gjersjøen i Follo.

Mannens ni år gamle datter ble funnet død tidligere på dagen i den samme innsjøen. Funnet ble gjort i forbindelse med søk etter en annen person.

- Dette er en ualminnelig trist og tragisk sak, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde ved vold- og sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt til VG Nett.

Siktet for fire drap

Politiet vet foreløpig ikke når drapene har skjedd, eller i hvilken rekkefølge. Den siste kjente kontakten hadde familiemedlemmer klokken 14 tirsdag. De to døtrene som gikk i andre- og fjerdeklasse kom ikke på skolen onsdag.

- Siden gjerningsmannen er død, er det ikke sikkert vi noen gang får avklart motivet. Vi håper pårørende kan ha opplysninger om hva som har skjedd i forkant, sier Rohde til VG Nett. 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

due

due

44, Utlandet

Ungdommelig dame. Jeg er ærlig, snill og veldig rettferdig. Jeg har 4 barn. Den ene av barna mine er jeg englemamma til. Savner han sårt <3 Jeg elsker dyr. Vi har en liten hund, 2 katter og en liten hamster. Jeg liker veldig godt å lese/skrive, så derfor har jeg fått ordnet meg en Blogg. Ellers holder jeg på å utdanne meg til helsesekretær og jobber på et legesenter. Følg gjerne bloggen min :)

Kategorier

Arkiv