hits

Snart ferie :)

Nå har jeg en del planer her fremover, da det går mot skoleferie for barna og meg. Hverdagen vil bli mindre grå, og jeg vil også få mer positive opplevelser i livet mitt, da hverdagen og helgene er ganske like her i Villa Villakulla ( hjemmet vårt). Barna og jeg kan da sove ut om morgenen, ikke noe stress med klær, matpakker, sekker osv.. 

Barna har siste skoledag på onsdag, og vi skal samarbeide med en plan om hva vi skal gjøre fremover, før vi reiser på ferie til Danmark i hele tre uker. Må jo ta været som forbehold, da barna har en mor som ikke liker seg ute når det er dårlig vær. Barna skal også få tid til å kjede seg litt, det må IKKE skje noe hele tiden. De er to jevngamle, så de kan godt finne på noen sammen også, det har de ikke vondt av. Dessverre er dette en jente og en gutt, så den søskenkjærligheten med krangling og uenighet dukker ofte opp. De har jo også litt forskjellige interesser og nivå. Men stort sett er de venner, og leker godt sammen ( så lenge de er enige, og begge liker det de holder på med).

Jeg har to barn som liker å bake, men dessverre så har de en mor som ikke er så glad i bake. Bakeriet selger jo mye godt, de :) Men selvfølgelig, hva gjør man ikke for sine små? Jo man tar på seg forkle  og setter i gang å bake det vi har blitt enige om å bake. 

Vi bor bare 20min kjøring fra Oslo. Vi drar bare til Oslo når vi MÅ! Men er det fint vær, så kommer nok barna og jeg til å ta noen turer til Oslo. Det er bare så deilig på Aker Brygge når solen skinner. Operataket er også en plass barna trives. Så noen Osloturer vil det garantert bli. Turer til badeland, badestranden og Tusenfryd kommer også med i planen. Vi bor rett ved Tusenfryd. Vi skal dit den 24 juni da vi har gratis inngang, ja de som har betalt årsavgiften til vellet. Ellers blir det noen turer dit når bassenget åpner. Tusenfryd har en veldig fin badeplass, med basseng, sklier og solsenger. Vi kommer helt sikkert til å få fyllt opp listen over det ting vi skal finne på. Tror neppe det bli noe problem :)

Da skal jeg finne senga her og legge meg. I morgen er det mandag, og en helt ny uke :)

Ønsker dere alle en god natt og en koselig mandag i morgen <3  

6 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

19.06.2017 kl.10:19

Ha en god sommer! og kos dere!

due

19.06.2017 kl.12:40

dvergpinschere i mitt hjerte: Jo nå er det ikke mange dagene igjen :) Så vi må starte opp med planen vår, barna og jeg. Blir en del dager hjemme her før vi reiser på ferie, ettersom samboeren min ikke tar ferie for i juli. Håper du også får en koselig ferietid :)

Torunn

19.06.2017 kl.11:13

Det gjelder å bringe magi og farger inn i hverdagene.

Ønsker dere en fin dag videre!

due

19.06.2017 kl.12:41

Torunn: Ja men den magien og de fargene har jeg aldri opplevd...... Håper du også har/ får en fin dag :)

sisselgu

20.06.2017 kl.11:46

Planer for ferien taes på sparket da jeg og vi har mulighet til det .

Tok en uke på sparket og hev oss på en tur til Analipsi på Kreta , en stille og rolig plass ,fri for stress og mas og vi nøt dagene.

Det er ikke en selvfølge og dra på dyre turer og luksus for alle ,tid er mest viktig og det og våre tilstede ,fin dine perler gjør de til dine egne samme hvor det måtte være og lev i nuet .

Flere tips kommer på bloggen etter hvert bare og følge med .

Ha en super fin dag .

Sissel

due

20.06.2017 kl.17:15

sisselgu: Ja vi skal også ta en del på sparket, men tenkte det var fint å planlegge på forhånd :)

Skriv en ny kommentar

due

due

44, Utlandet

Ungdommelig dame. Jeg er ærlig, snill og veldig rettferdig. Jeg har 4 barn. Den ene av barna mine er jeg englemamma til. Savner han sårt <3 Jeg elsker dyr. Vi har en liten hund, 2 katter og en liten hamster. Jeg liker veldig godt å lese/skrive, så derfor har jeg fått ordnet meg en Blogg. Ellers holder jeg på å utdanne meg til helsesekretær og jobber på et legesenter. Følg gjerne bloggen min :)

Kategorier

Arkiv