);">

sydentur :)

Nå har jeg begynt å tenke på sydentur her. Høstferien kunne vært en fin tid å reise med barna. Hadde vært godt med sommer og varme , nå som høsten står å kakker på døra :) 

Jeg har ikke nevnt dette til barna ennå, da jeg vil overaske dem. Det kan jo også skje ting. Jeg må først finne ut hvilken dato det er høstferie, Så må finne ut til hvilket land og hvilken plass jeg vil reise. Jeg vil også lete etter noe som ikke er for dyrt. 

Her ser dere  noen bilder av sist sydentur. Dette var sommeren 2015. Da var vi i Tenerife :) 

4 kommentarer

Solveig

06.09.2017 kl.06:42

Så koselig ut der......kom dere ned i varmen,,,,her er det høst. Og lenge til sommer og sol.

due

06.09.2017 kl.10:31

Solveig: takk :) Jeg holder på å ser etter tur. Hadde vært koselig :)

dvergpinschere i mitt hjerte

06.09.2017 kl.09:58

Det er nok ikke lett å finne noe billig i skolens høstferie..for MANGE som vil til varmen og få litt sommer nå tenker jeg...men lykke til! Håper du finner noe...og mange flotte bilder..men jeg blir ikke fristet...er lei av å dra på syden turer...hihih..men det er meg...:-)

due

06.09.2017 kl.10:35

dvergpinschere i mitt hjerte: Nei det er vel ikke særlig billig i skoleferiene. Men om det ikke blir syden, så får det bli noe annet :) Barna har bare vært i syden 1 gang, ja i Tenerife. Selv har jeg vært i Syden kun 1 gang, Barcelona kun en helg ( julebord) og 1 gang i Thailand. Har ellers vært i Sverige, Danmark, Tyskland, Belgia og Sveits ... Så jeg er ikke en slik sydenreiser, nei :)

Skriv en ny kommentar

hits