);">

Kampen om rettferdighet del 1.

Da er møtet overstått. En hyggelig saksbehandler. Jeg er veldig spent nå, da sønnen min skal prate med barnevernet klokka 14.00. Jeg har ingenting å være redd for, så dette vil gå helt fint. Det eneste jeg har sagt til sønnen min er at han MÅ svare ærlig på det de eventuelt spør om. 

De spurte meg i dag hvordan jeg ville beskrive meg selv som mamma. Jeg svarte at ingen foreldre er perfekte. Som mamma er jeg en kjærlig, omsorgsfull, rettferdig og streng mamma. 

Mine barn vet godt hvor de har meg. De vet at jeg er her for dem og at jeg vil dem alt godt. De får den omsorgen og kjærligheten som barn har rett på. Jeg er også til tider veldig flink til å aktivisere dem, men de kan godt aktivisere seg selv også. 

Jeg har nå 3 måneder undersøkelse på meg. Da det har dukket opp en meget alvorlig og usann melding om meg. Dette er helt forferdelig. Men Barnevernet tror meg, da de nå har hatt to møter med meg om dette.  Tenk dere selv hvordan dere hadde reagert om dere hadde blitt meldt for psykisk og fysisk mishandling. At noen som er anonym bare sier at dere har drevet slik mot han/henne...... 

Dette fortjener jeg virkelig IKKE! 

Endelig har det ALDRI vært noe mishandling på mine barn. Verken av meg eller noen andre voksne. Så jeg føler meg meget trygg der ang. samtalen de skal ha med vår sønn. Han skal alene på dette møtet. Jeg skal sitte i gangen, da min sønn ville at jeg skulle være i nærheten. Sønnen vår er 10 år, og er en fornuftig og fin gutt. Jeg er meget glad i han, noe jeg selvfølgelig er i alle mine fire barn. Barna mine er også glad i moren sin. Så dette er en gjensidig kjærlighet.  Jeg er også meget glad i mine to "stebarn" som er søsken til våre to yngste barn.

Jeg håper at INGEN skal oppleve det jeg har opplevd nå. Oppleve det å få usanne beskyldninger etter seg. Bli meldt til barnevernet for noe som ALDRI har skjedd. 

Jeg går med hevet hode, da jeg vet at jeg har god samvittighet. Jeg har ALDRI mishandlet noen psykisk eller fysisk. Jeg er heller ikke sint på den anonyme som meldte meg.  Men jeg er veldig lei meg og trist for slike beskyldninger. Det MÅ være en meget syk person som finner på slikt. Noen som virkelig vil meg vondt. Men jeg har som sagt tidligere en utrolig styrke når det gjelder. Urettferdig behandling og usannheter er det verste jeg vet. Men jeg komme rmeg igjennom dette. Rettferdigheten MÅ seire, også for meg en dag :) 

Jeg kjenner meg veldig igjen i denne boken :

Kattekrigerne 

Tettpakket actionfylte eventyr. Om krig, forbudt kjærlighet på tvers av klaner, dype vennskap, svik, innsikt og mot.

I generasjoner har fire villkatt klaner styrt skogen i henhold til eldgamle lover, fastsatt av deres mektige forfedre. Men gamle koder er truet. Tordenklanen er i stor fare og den onde Skyggeklanen vokser seg sterkere hver dag og edle krigere dør under mystiske omstendigheter

Midt i dette kaoset dukker den vanlige huskatten Rødtopp opp. . . som kan vise seg å være den modigste krigeren av dem alle og bli den som redder skogens orden. Vil han overleve i villmarken? Kan han bli en modig kriger? 

 

 

 

5 kommentarer

due

06.09.2017 kl.12:03

En vanlig og generell måte å forstå rettferdighet på er som den type forhold der mennesker behandles på en rimelig måte og ioverensstemmelsemed moralske prinsipper.

En annen innflytelsesrik måte å forstå rettferdighet på, som går tilbake til antikken, er som den type forhold der alle mottar det de fortjener.

dvergpinschere i mitt hjerte

06.09.2017 kl.12:04

Ja det høres helt forferdelig ut...hvordan får man seg til noe sånt...Uskyldig dømt føler jeg det blir..for man får jo et stempel..som følger en...Ish..føler med deg! Håper alt ordner seg...Lykke til!

due

06.09.2017 kl.12:14

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja man føler seg stemplet :( Men jeg vet selv sannheten, så jeg går virkelig med hodet hevet. Det er MANGE som har prøvd å knekke meg, men de kommer heldigvis INGEN vei :) De sitter med skjeggen i postkassen, og krøker seg når de ser meg. Jeg ser dem stygt i øynene og går videre. Jeg har aldri helt skjønt HVORFOR de blir så spake når de møter meg, eller jo jeg har jo skjønt det da :))))) De kan kysse meg en viss plass bak. Det verste jeg vet er usanne rykter og løgner om meg selv og andre mennesker. Hvem som helst kan prate om meg om de ser noe grunn for det , men det er IKKE tillat å lyve om meg. Jeg prater da også om andre, men jeg prater kun om det jeg tror på og det jeg er sikker på har skjedd. Det er som regel egne erfaringer av den personen, og jeg legger heller ikke på. Jeg vil heller si at jeg trekker litt i fra .........
Kjempegodt å lese at det gikk bra <3 <3 <3 Det høres kjempeforferdelig ut at noen ringer inn en anonym melding med løgner og beskyldninger! De kan neppe ha det bra med seg selv.

Har opplved noe liknende jeg også, men da at mattilsynet kom på besøk etter at en blogger som overhodet ikke kjenner meg personlig i det hele tatt hadde ringt mattilsynet med falske rykter om at jeg mishanldet kattene mine, det var skittent og fælt inne hos oss og vi bodde på en knøttliten ettromsleilighet uten plass til kattene. Da den ansatte kom inn til oss så hun at alt dette ikke stemte, for det første som møtte henne var hengivende og tillitsfulle katter som kom for å få kos, kattedoene var så rene at hun hadde ikke noe å bemerke, kattene hadde rent vann og tørrfòr stående fremme og vi bodde i større leilighet enn som som angiveren hadde angitt. Jeg fikk mobilnummeret til anklageren, og googlet nummeret. Fant ut hvem som hadde ringt inn. Hun fra mattilsynet anbefalte at jeg burde anmelde vedkommende som hadde ringt inn, og mattilsynet skulle hjelpe meg med å være vitne. Jeg gjorde ikke noe med det, for jeg tenkte at politiet ikke hadde tid til å prioritere en slik sak. Har angret i ettertid for at jeg ikke gjorde det.

Det er forferdelig at noen skal finne på å gjøre noe slikt! Jeg skjønner det ikke!

Stor klem til deg <3

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

due

06.09.2017 kl.15:54

Toril sin hverdag med musikken: Ja det gikk bra :) Vi har nå nettopp kommet hjem fra møtet som min lille prins skulle på. Jeg vet ingenting om hva som ble sagt på det møtet da jeg satt på venterommet. Jeg fikk i alle fall barnet med meg hjem, så da regner jeg at det gikk fint. Det er forferdelig det som skjedde med dere også. Jeg har selv meldt noen til mattilsynet, men det var med god grunn. Jeg fikk trusler fra de jeg meldte i form av et rekommandert brev. Men det pellert av meg..... Godt at du hadde alt på ditt rene, og godt at den som meldte deg IKKE kom noen vei :) Jeg velger å tro på at dette vil gå fint. Vi har ingenting å skjule, og har vel heller ikke da noe å være redde for. Jeg vet nå hvem denne personen er, men jeg kommer IKKE til å ta kontakt med henne. Jeg er heller ikke sint på henne, da jeg vet at hun har en psykisk lidelse. Jeg håper virkelig at det vil gå fint med henne og at hun får all den hjelp hun trenger. Meg greier hun ikke å knekke, og vi er en sammen sveiset familie. Jeg har barn som har det trygt og godt. De får alt de trenger og kanskje mer enn det :)

Skriv en ny kommentar

hits