);">

Da var adopsjonen i orden :)

Da var adopsjonen i orden, og vi har fjernadoptert en gutt og ei jente.  Da blir det å følge opp disse barna. Jeg er så glad for at jeg og min familie får lov til å være med å bedre deres hverdag, og ikke minst deres fremtid.

Jeg kan dessverre ikke dele bilder eller informasjon om barna her på internett. Jeg syntes det var litt merkelig, men man må følge reglene. Jeg kan skrive til barna, sende dem en viss sum hver måned, og jeg kan til og med besøke dem.  Jeg har nå sett bildet av gutten på 2 år som kommer fra Kambodsja, og piken på 8 år som kommer fra Niger. Det var noen nydelige barn <3  Jeg har allerede sendt en hilsen til Amidda. Jeg skal nå kontakte Plan og høre om jeg kan sende henne klær og annet. Jeg skal også sende en hilsen til Kimsan, og også høre om det er mulig å sende klær og annet til han.

Nå har jeg tatt på meg ansvaret for disse barna. De skal nå følges opp, og jeg vil aldri vike fra dette ansvaret.

Her ser dere hva jeg skrev til Aminnda -

Hi Amidda.
Nice to see you. I hope it goes good with you. I and my family will help your family. We are 2 adults and 2 children. Our daughter Ida is 8 years, and our son Kent is 10 years. We live in Norway, and here it is not so much sunshine. I hope that you are now happy that you've got me and my family as a sponsor. Wish you a good life < 3..
Best regards, Mariell

Velkommen som Planfadder!
Det er veldig hyggelig å kunne introdusere deg for fadderbarna dine. De heter Amidda (8) og Kimsan (2), og kommer fra Niger og Kambodsja. 

Bilder av ditt fadderbarn er nå klart på Min side. Når du logger inn kan du lese mer om familiene og lokalsamfunnene. Her kan du også sende en liten hilsen til Amidda Hama og Kimsan Koeurm, hvis du vil.

Gå til Min side

I tillegg er faddermappen på vei til deg i posten. Her får du mer informasjon om fadderskapene og prosjekter i fadderbarnas lokalsamfunn.

AvtaleGiro på Min side
Det er enkelt å opprette AvtaleGiro på Min side. Ved å betale med AvtaleGiro hjelper du oss å holde kostnadene så lave som mulig.

Tusen takk for at du har blitt Planfadder!

 

 

6 kommentarer

Eva

08.09.2017 kl.14:59

Så spennende å kunne hjelpe barn på den måten, med å være fadder. Det er beste måten å hjelpe på synes jeg :)

Jeg har selv tenkt at jeg skal fjernadoptere et barn. Det blir da mest sannsynlig et barn uten foreldre. Og det blir gjennom organisasjonen New Chance. Jeg synes det er fantastisk at det finnes organisasjoner som formidler sånt type hjelpeprogram <3

Lykke til med fadderbarna dine :)

due

08.09.2017 kl.15:07

Eva: Så fint at du også ønsker dette. Forstår godt at du vil hjelpe foreldreløse barn. Barna som jeg nå har adoptert er ikke foreldreløse, men meget fattige. Jeg gleder meg til fortsettelsen. Barn er framtiden. Ønsker deg også lykke til med fjernadopsjon. Det er fantastisk at det finnes slike organisasjoner, og jeg har tro på at hjelpen kommer frem.

dvergpinschere i mitt hjerte

08.09.2017 kl.19:06

Så flott! Lykke til!

due

08.09.2017 kl.20:33

dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk. Det er hyggelig å hjelpe noen. Særlig barn <3

Atle Lundhaug

08.09.2017 kl.21:02

Det har jeg alltid hatt lyst til og nå fikk jeg enda mer lyst.

due

08.09.2017 kl.21:40

Atle Lundhaug: Så gøy å høre :) Det er utrolig godt å hjelpe. Selv blir det så jeg skal sende 249 kr. hver mnd. til hvert av barna. Det er mange forskjellige foreninger, men jeg valgte Plan. Ønsker deg masse lykke til, og håper at du også får et eller flere adoptivbarn <3

Skriv en ny kommentar

hits