);">

Barndomsminner <3

 Du ska få en dag i måra som rein og ubrukt står med blanke ark og farjestifter tel, og da kæin du rette oppatt æille feil i frå i går og da får du det så godt i mårå kvell og hvis du itte greie det æilt er like trist så ska du høre suset over furua som sist. Du skal få en dag i mårå som rein og ubrukt står med blanke ark og farjestifter tel.

Nøtteliten gjør så mange rare hopp Ifra tre til tre og stamme ned og opp Glemmer skolen og det hele, han gjør kast og sprett og sprell Finner mange fine nøtter, han er nøtteknekker selv Men så hører han at skoleklokka slår Ifra tre til tre så bustehalen står Og hopp og sprett og tjo og hei og litt før den har ringt fra seg Så sitter han på stubben: "Her er jeg"!

En gang blir Lillebror voksen og stor, fryktelig stor, større enn mor. Da skal han lære seg hvert et gram, av det som de kan alle mann. Lekser og leker av alle slag, men dette som Lillebror greier i dag, det kan bare Lillebror og bare, bare han. Det er det bare Lillebror og ingen fler' som kan!

Høgt oppi Lia der veit jeg et sted det snør og det snør og det snør nesten ned, det fins ikke veger, det snør og det snør, og ingen har vært der i jula før. Men nå kommer du og jeg og dompapen, heisan og hopsan og trallala. Ja, trallala.

 
 

Hu Kari har kaker og mjølk på et brett, ved ruta der henger en strimmel med fett. Men ingen har vært der og spist no`ennå, så det må vi se å få retta på. Og nå kommer du og jeg og dompapen, heisan og hopsan og trallala. Ja, nå kommer du og jeg og dompapen, heisan og hopsan og trallala.

Han Ola har satt opp et nek på ei stang og vil gjerne høre en lystelig sang, han liker både kvittvitt og trallala, og nå vil han Ola bli veldig glad. For nå kommer du og jeg og dompapen, heisan og hopsan og trallala. Ja, nå kommer du og jeg og dompapen, heisan og hopsan og trallala.

 

 

2 kommentarer

Tonje

10.09.2017 kl.00:36

Åh Prøysen jo😃

due

10.09.2017 kl.00:59

Tonje: Ja dette er Alf Prøysen ja :)

Skriv en ny kommentar

hits