);">

Det er slutt......

Da var det kroken på døra. Jeg har nå ventet på dere siden juni. Jeg har fulgt med dere på facebook, og der har dere også vært flinke til å trykke liker på mine innlegg. Jeg har gått igjennom flere tunge ting, den siste tiden. Dette vet dere, men hørte jeg noe fra dere? Jo jeg fikk noen hjerter og noen støttende ord på facebook. 

Det er slutt nå! Jeg går videre med mitt liv, så får dere gå videre med deres liv. Jeg har vært der til støtte for dere i deres sorger. Da jeg virkelig trengte støtte, så var ikke dere der.  Dette er noe jeg kaller et falskt vennskap. Et vennskap som går kun den ene veien. Et slikt opplegg er jeg dessverre meget lei av. Det er slutt NÅ!

Jeg savner dere begge, på en måte. Men jeg tror at jeg har det lettere i livet uten dere/deg. Da slipper jeg å stille opp hver gang dere trenger noen. Jeg slipper å låne dere penger, hver gang dere trenger dette. Jeg slipper å bruke bilen min på å kjøre hit og dit når du den  ene trenger hjelp. Jeg kan kjøre på jobben, uten å tenke på å bruke 15 min ekstra for å hente deg som skal samme vei. Jeg kan også ta lunsjpause med god samvittighet, uten å tenke på at jeg må spandere lunsj på deg. Du er jo nesten alltid blakk. Endelig er jeg fri deg/ dere. Endelig er den tiden du/ dere utnyttet meg over. 

Jeg så jo at dere utnyttet meg. Men jeg hadde kun dere. Jeg lot det skje. Etter at jeg sa i fra, da ble dere borte.... 

Man skal aldri kjøpe seg vennskap, da det vennskapet er et uekte vennskap! 

 

 

 

11 kommentarer

Tonje

10.09.2017 kl.00:33

Huffda. Dette hørtes ikke bra ut, men det er bedre å ha få ekte venner enn mange falske!

Håper du får en fin helg😊

due

10.09.2017 kl.01:01

Tonje: Ja det er bedre med en fugl i hånden, mange på taket... Utenom Krystallsyken, så er helgen fin på sitt vis. Regent litt mye! Ønske deg også ei fin helg <3

Aylar Von Kuklinski

10.09.2017 kl.03:27

Enveisvenner er sjeldent noe spesielt moro nei, har hatt et par slike selv oppgjennom årene.

due

10.09.2017 kl.10:05

Aylar Von Kuklinski: Ja det er trasig. Jeg er heller venneløs, enn å la meg bli utnyttet! Det er alltid positive og negative sider med alt, så det er ikke lett å kutte båndene........

due

10.09.2017 kl.10:06

Aylar Von Kuklinski: Jeg menet positive og negative sider med alle ....

hverdagslivetivollen

10.09.2017 kl.07:27

greit å få sile ut hvem som er ekte og ikke.. trist men det er deres tap ikke ditt:)

due

10.09.2017 kl.10:07

hverdagslivetivollen: Ja selv om man ikke har mange! Jeg går heller venneløs, enn å la meg bli utnyttet... Jeg tro ikke de føler noe særlig tap med dette, men jeg greier meg :)

dvergpinschere i mitt hjerte

10.09.2017 kl.10:14

Uff..så trist..for det å rive opp er vondt..samme hva...Men du gjør nok rett..er det ikke ekte venner..så er det ikke noe å bruke tid, energi og penger på..Ekte venner er der for en, når en selv trenger litt støtte..ha en god ny dag!

due

10.09.2017 kl.10:22

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk <3 Jeg har skjønt det en stund, men nå er lei... Nei dette er langt fra ekte venner :(

Sarah Nazeem

10.09.2017 kl.14:14

Eeeenig! (med ekstra stor E).

Alle kan ha sine dårlige dager, og vi var jo ikke hvorfor folk svikter når vi trenger dem - og samtidig føler at vi har stilt opp for dem. Men når man ser trenden... det skjer flere ganger, og de kun blir fornærma hvis man forsøker å ta det opp med dem, så er det kanskje et vennskap som var dømt til å gå dukken uansett. Eller en person som man helst kan være foruten. Ikke gøy, verken å bryte eller å bli brutt med, både fordi man kan føle at man mister en venn og fordi man kan føle at man var dum som trodde at det faktisk var et vennskap... Men noen ganger nødvendig. Det er 7 milliarder mennesker i denne verden - så på tide å prøve et annet ;)

God klem <3

due

10.09.2017 kl.20:55

Sarah Nazeem: Takk for fint svar. Jeg er en person som lar meg utnytte til en viss grad. Men ikke for lenge! Jeg er ferdig med begge to nå. Livet går videre :)

Skriv en ny kommentar

hits