);">

Priviligert :)

Det er nå søndag, og i morgen begynner en helt ny uke. Selv om jeg sliter med krystallsyken nå. så håper jeg at vi har en gin uke foran oss. 

Det ble ingen harrytur på barna og meg i dag. De ville bli hjemme, så samboer ble nødt til å dra alene til Sverige. Jeg orker ikke butikker i dag, men jeg greier barna og noe av husarbeid. Jeg skal nå få tatt meg en varm dusj, og ta med barna og my babydog på en liten skogstur. 

Får prøve å få til en koselig søndag, selv om man ikke er helt i form. Slik er det å være mamma. Barna går jo først, og da får man bare pelle sine egne plager unna!

Det aller viktigste i livet til en mamma, er virkelig barna. I hvert fall skal det være slik. Jeg har ingen forståelse for mødre og fedre som ikke først og fremst prioriterer sine barn. De foreldre som har så store egenbehov, at barna går sist. Jeg vet at det finnes slike foreldre, og det er virkelig vondt å tenke på. Så dette er noe mine barn ALDRI skal få oppleve. Mine barn er virkelig privilegert av både min samboer og meg. Jeg er her for barna mine 100%, selv om jeg er syk, eller har en meget dårlig dag. Hvilke foreldre har ikke en dårlig dag, innimellom? 

Jeg vil ikke bli så mye på bloggen i dag, da skjermen ikke er så bra om man sliter med krystallsyken.  Så nå logger jeg av, og får kommet meg i dusjen her. Så blir det en skogstur på oss. Koselig å gå tur med barn og hund. På slike turer får man pratet på en annen måte med hverandre, og ikke minst kanskje sett nye og spennende ting. Ja som for eksempel den svære soppen der og det treet som kanskje ser ut som et troll eller noe annet :) Man får brukt fantasien sin. Og det kan faktisk være gøy både for liten og stor :) 

Håper dere alle har en koselig søndag, og at dere har noe fint eller gøy å finne på i dag :)

 

8 kommentarer

Ei_heks

10.09.2017 kl.12:51

Moro å bruke fantasien ute i skogen. Kos deg og god bedring! :)))

due

10.09.2017 kl.20:58

Ei_heks: Det er koselig ja. Men turen ble utsatt til i morgen da det var besøk av venner til barna her i dag. Ble en tur på hunden og meg alene i kveld. Barn er så opptatt for tiden...

julietalivstil

10.09.2017 kl.12:58

God bedring. Ha en fin søndag.

due

10.09.2017 kl.20:56

julietalivstil: Takk :) Litt svingstang i dag, men ellers grei. Håper du har hatt en koselig søndag :)

dvergpinschere i mitt hjerte

10.09.2017 kl.19:17

Ja det er koselig og gå tur i skogen..og jeg kjenner den følelsen av at man KAN faktisk ikke være syk, når man har barn..jeg var heller aldri det..men etter at de ble store, DA kom alle mine plager som har ligget i dvale...tatt meg sammen i alle år..og pang..så kom det frem i lyset...Fortsatt god bedring!

due

10.09.2017 kl.20:53

dvergpinschere i mitt hjerte: Nei man KAN ikke være syk når man har barn i huset. Barna må få dekket sine behov, uansett hvordan formen til oss foreldre er! Ble kun tur med hunden i dag, da barna var opptatt med venner. Skogsturen er utsatt til i morgen... Ja om det ikke pøser ned da...

Ei_heks

10.09.2017 kl.21:25

Er ikke det godt? Noen ganger kan man føle seg litt "oversett", men ikke noe er bedre enn at ungene er opptatt med venner. <3

due

10.09.2017 kl.21:33

Ei_heks: Jo det er det virkelig. Om vi noen ganger avtaler noe, så kan det bli endringer i planene. Så nå får vi se om det blir skogstur i morgen. Hunden skal i alle fall på tur :)

Skriv en ny kommentar

hits