);">

Sint og lei!

sTrist å si det, men i dag har det ikke vært noe koselig dag. Jeg er også sint inni meg! Sint for at jeg er utsatt igjen. Utsatt for slike anonyme meldinger til barnevernet. Jeg forstår ikke hva det er som feiler folk for tiden. Er så innmari lei å få løgner og antagelser slengt etter meg. Faktisk helt uten å gjort annet enn å forsvarer barnet mitt. Jeg har ringt og sendt meldinger til foreldre om hvordan situasjonen var, ja i den tiden det sto på som verst. Så på grunn av at jeg og skolen prøvde å få andre foreldre til å skjønne hva som skjedde, så skjer dette. De går å melder en person til barnevernet. Selvfølgelig anonymt! Så feige er de! De har også fått andre barn og foreldre til å vike fra sønnen min og oss! Voksne mennesker. Til og med ei som er mor og jobber i politiet. Hun har da ikke mye peiling på hva en seksualforbryter er! Ennå hun jobber i politiet så anklager hun vår 10 år for å være seksualforbryter. Dette skjedde via en lek som heter flasketuten peker på. Som fikk en meget uheldig vending. Det kan dere lese om HER... 

Nå begynner det å bli nok av dette! I morgen skal vår sønn til et nytt møte med barnevernet. Ham skal til "avhør" for at de skal vite hvordan han har det, og hvordan jeg er som mor. Jeg skal da sitte i gangen å vente på han. Dette blir hans andre møte, alene. Han liker det ikke, da det er to fremende damer han må sitte sammen med. Det går sikkert helt fint, da jeg har lovet han å vente i gangen, slik som sist uke. 

Slike undersøkelsessaker er ikke noe særlig. Men må man, så må man. Jeg håper og tror at vi kommer oss helberget igjennom dette. Jeg kan ikke skjønne noe annet. Jeg forstår også på en måte at barnevernet tar opp undersøkelsessak etter slike meldinger de har mottatt, nå for andre gang på kort tid. Det gikk helt fint første gangen, men uheldigvis så var det noen som ikke tålte dette. Så da ble det en ny runde, ,med nye alvorlige beskyldninger. Kun løgner! 

Kanskje jeg er fornannet! Men er det så merkelig? 

6 kommentarer

hverdagslivetivollen

13.09.2017 kl.06:47

huff da.. satser på dagen går fort og at disse bekymringene snart tar slutt!! ikke greit dette <3

due

13.09.2017 kl.10:44

hverdagslivetivollen: Ja nå må de snart gi seg! Ja de som holder på med disse meldingene!

dvergpinschere i mitt hjerte

13.09.2017 kl.08:35

Har det skjedd igjen? er det enda flere beskyldninger..eller er det samme sak som det har vært...forferdelig uansett..ha en god ny dag! og håper du snart er ferdig med disse beskyldningen..

due

13.09.2017 kl.10:43

dvergpinschere i mitt hjerte: Å ja da. De gir seg faan ikke. Men i dag fikk jeg en gledelig nyhet fra barnevernet . Ingen hold i meldingene :) Jeg har jo vist dette hele tiden, men man blir jo litt engstelig. Undersøkelsen blir nå kanskje avsluttet før det har gått 3 mnd. De må vente på dokumentasjoner fra lege, skole, tannlege, NAV osv.. Der vet jeg at jeg har alt på mitt rene, utenom skolen som er bekymret for de fraværene sønnen vår hadde i 4 klasse. Dette var jo på grunn av mobbing og utestengelse! Jeg ser enden på dette nå :)
Jeg føler virkelig med deg, og jeg får vondt langt inni meg når jeg leser det du skriver <3

Det tærer jo ikke bare på psykisk for deg, men også for sønnen din som står midt opp i dette. At mennesker kan være så ondskapsfulle at de sender anonyme meldinger til barnevernet uten grunnlag. Jeg blir ikke overrasket, for jeg vet hva enklete mennesker kan være i stand til å gjøre!

Håper likevel at du får en kjempefin dag, og ta godt vare på deg selv midt opp i det hele <3

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

due

13.09.2017 kl.10:39

Toril sin hverdag med musikken: Tusen takk. Heldigvis har jeg barnevernet på mon side. Har nå fått bekreftet at det IKKE er hold i disse syke meldingene. Så nå kan jeg snart feire en NY seier over disse som har bestemt seg for å ta meg. Jeg seirer gang på gang, og jeg lar meg ikke knekke. Jeg er virkelig en god forsørger, da ikke NOE er funnet :) Mine barn har det stabilt og trygt. De blir sett og hørt og jeg er her virkelig for dem. Dessverre så venter jeg meg mer fra deres side, da jeg er redd at de ikke gir opp ennå! Men de skal få holde på til de blir BLÅ. ...

Skriv en ny kommentar

hits