);">

Game over !

Endelig ser jeg en lysning her. Etter en telefon med BV i dag, så går dette rette veien :) Ingen mistanke om omsorgssvikt så langt. Og det vil de heller ikke komme til å få. For det finnes ikke omsorgssvikt her hos oss. I dag har jeg en herlig dag dere!

Livet smiler og sola titter frem her nå. Jeg har bedt om rettferdighet, og nå ser det jammen meg ut som den er på vei. Det er herlig å vite at det virkelig går den rette vei her. Nå håper jeg at BV avslutter denne undersøkelsen( de kan nemlig avslutte tidligere enn 3 mnd.).Ja i dag er det virkelig en nydelig dag dere :) 

Til dere som sender inn disse meldingene:

Hva er det som driver deg/ dere til å gjøre dette mot oss? Dette er tredje gangen nå, og jeg forstår ikke hva det er som driver dere. Jeg håper at dere selv har et godt liv og at dere har det godt med dere selv, noe jeg virkelig tviler på. 

Nå er det kanskje på tide at dere innser at her er det virkelig ingen omsorgssvikt, eller annet. Dere er liksom så bekymret for barna min. Er det barna dere tenker på oppi dette? NEI! Dere er ute etter å skade MEG. Dere er ute etter å vise makten deres, og dere tror at dere kan bruke Barnevernet til å knekke meg. Der tok dere skammelig feil! Jeg samarbeider nemlig godt med de i BV. Jeg verken lyver eller spiller en annen enn jeg er. Jeg er kun meg selv. Ingen spill for galleriet.  Dere får bare fortsette. Jeg gidder ikke lengre å bry meg om det dere gjør i mot barna mine og meg. Godt at dere ikke kommer noen vei!

Gleder meg til foreldremøte den 27 september. Da skal jeg sette meg så nært deg/ dere at dere vil få problemer med å "puste". Dere vil ønske at gulvet skulle åpne seg, slik at dere kunne synke ned. Jeg kom ikke til å hilse på dere, men dere skal VIRKELIG få merke at jeg er på dette møtet. Bare med å være tilstede :) 

 

8 kommentarer

Laila Wang

13.09.2017 kl.11:59

Hurra :) Opplever at du er resurssterk og det er bra :) Lykke til videre :)

due

13.09.2017 kl.12:02

Laila Wang: Tusen hjertelig takk. Ja her er det ressurser i sving. Ingen kromer et hår på mine barn eller meg :)

Toril

13.09.2017 kl.12:29

Det var kjempeflott å lese, og det fryder meg grønn ovenfor de anonyme innringerne som prøver alt på å skade deg!

Jeg ble kjempeglad for å lese dette :)

Ønsker deg en fortsatt kjempefin onsdag :)

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

due

13.09.2017 kl.12:30

Toril: Tusen takk :) Noen ganger må rettferdigheten seire :) Jeg er meget glad. Nå går det den riktige veien her, og jeg er nå over det verste. Jeg tilgir dem ALDRI!

hverdagslivetivollen

13.09.2017 kl.17:26

fantastisk lesning :) nå kan det bare gå en vei :) hurra for rettferdigheten :)

due

13.09.2017 kl.17:36

hverdagslivetivollen: Tusen takk:) Ja nå går det seg til :) En FIN dag i dag...

dvergpinschere i mitt hjerte

13.09.2017 kl.19:31

Så bra å høre..og det beste for deg nå..er nok å bare overse dem ja..og prøve å leve ditt liv...og håper det er over...lykke til!

due

13.09.2017 kl.19:43

dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk for det :) De skal få MERKE at jeg er der. Jeg skal IKKE si, eller gjøre noe... Når det end kommer, så blir det å feire her :) Jeg tar ikke feiringen på forskudd!

Skriv en ny kommentar

hits