);">

Er dette nettmobbing?

Jeg vil gjerne høre deres synspunkt. Jeg laget et dikt, som jeg skrev rett ned her i dag. Jeg har nå fått beskyldninger for at jeg driver nettmobbing. For meg er dette et dikt, men tydeligvis noen andre som mener at dette er noe annet. 

Diktet kan dere lese HER. 

Hva mener dere? 

32 kommentarer

Nei da! Det er ikke nettmobbing det diktet du skrev, og du har lov til å ytre deg på din egen blogg. Ikke skriver du noe nedsettende om henne heller. Hvis du hadde skrevet innlegg hvor du har rakket ned på henne som person hadde det blitt noe helt annet. Ikke generelt som blogger. Det er det mange på blogg ikke forstår. Hvis man kritiserer en blogg, er det bloggeren man kritiserer, og ikke personen. Ingen av oss kjenner en annen blogger personlig. Man kan f.eks. ha meninger om hva man synes om en blogg, og det er ikke mobbing.

Personlig er jeg motstander mot skjønnhetshysteriet og kroppshysteriet som mange bloggere skriver om, og det er jeg ikke redd for å skrive. Det er ikke personlig ment, men om det de faktsik skriver!

Jeg begynner å bli så lei av at "mobbekortet" blir trukket for fort frem når det gjelder at andre bloggere kritiserer andre bloggere. Det er ikke mobbing!

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

due

13.09.2017 kl.16:59

Toril sin hverdag med musikken: Tusen takk for svaret ditt :) Det er så mange som kaller ting nettmobbing. Jeg greier ikke å se dette diktet som mobbing! Men jeg har fått noen meldinger om at detter er mobbing. Ja det mobbekortet er utrolig lett å dukke opp. På lik linje som at ordet rasist blir kastet mot deg, om du har meninger om innvandring og annet... Tusen takk for din støtte. Ønsker deg også en fin onsdag :)

annebe

13.09.2017 kl.16:41

Jeg oppfatta ikke dette som nettmobbing.. Men jeg har aldri hørt om eller sett bilder av denne Anna .. Jeg skriver stort sett bare om meg og mitt og det er egentlig greit for da slipper noen å "oppfatte" det jeg skriver på en annen måte enn det var ment.. For hva jeg skriver om MEG det kan ingen "bry" seg med..hehe.. �nsker deg en fin kveld :))

due

13.09.2017 kl.17:02

annebe: Tusen takk for svaret ditt. Dette var et dikt som bare ploppet inn i hodet mitt :) Jeg er ikke er person som mobber, og derfor er det vondt å få slike beskyldninger.. Jeg skriver stort sett også om meg og mitt :) Ønsker deg også en fin fin kveld :)

sisselgu

13.09.2017 kl.16:48

Dette er da ikke nettmobbing .

Selv skriver jeg bare innlegg som berører meg eller mine nærmeste med deres samtykke.

Ønsker deg en fin kveld og hev hodet over det :)

Fra Sissel

due

13.09.2017 kl.17:03

sisselgu: Tusen takk :) Jeg skriver stort sett om meg og mitt. Men dette diktet ploppet bare inn i hodet mitt, og da "måtte" jeg bare få skrevet det ned... Ønsker deg en fin kveld :)

hverdagslivetivollen

13.09.2017 kl.17:16

vil vel ikke kalle det nettmobbing.. men beviser bare hvor fort ting kan mistolkes osv.. og at noe lite kan bli noe stort.. derfor holder jeg meg til meg og mitt så får andre ta ansvar for seg og sitt :) ha en fin kveld videre :)

due

13.09.2017 kl.17:35

hverdagslivetivollen: Tusen takk :) Ja jeg prøver å holde meg til meg og mitt jeg også. Men etter at dette med Anna slo ut på bloggen, så tikket dette diktet inn i hodet mitt...

Daniel Olsen

13.09.2017 kl.17:44

Jeg mener det er vanskelig og se skille mellom mobbing og humor noen ganger. Diktet er relevant med kvinnelige bloggere som viser seg toppløs i det siste, og jeg vil egentlig si at dette ikke er mobbing. Diktet kommenterer noe relevant, det er en tilbakemelding til de som stakk seg fram og så er det slik både når det kommer til blogging, diktig og det å generellt "stikke seg fram", du blir oppdaget og noen vil like det du gjør, men ganske mange vil ikke like det, lev med det.

Om diktet var bra... er nok en annen sak, men jeg skriver noveller for det meste så jeg skal nok ikke si noe om diktets kvalitet.

God kveld viaere :D

due

13.09.2017 kl.18:15

Daniel Olsen: Jeg var selv fornøyd med dette diktet. Det er skrevet rett ned. Et dikt kan skrives på mange måter. Dette rimet i alle fall :) Er nok ikke det beste jeg har skrevet nei! Jeg må komme meg inn i å lese novellen din. Har bare hatt litt mye i det siste... Ønsker deg en fin kveld :)

Inger J

13.09.2017 kl.17:55

Sånn kan det gå, når alle skal oppføre seg du ønsker, vil heller jeg si om det. Nettmobbing? Du kunne sikkert skrevet et dikt om noe annet.

due

13.09.2017 kl.18:21

Inger J: Oppføre seg slik du ønsker? Ja jeg kunne sikkert skrevet om noe annet, men nå var det dette som ploppet inn... Er dette nettmobbing? Nei, jeg synes ikke det ...

dvergpinschere i mitt hjerte

13.09.2017 kl.18:32

Det er det som er så skummelt med nett..man tolker og ser hva man selv vil..ut i fra et dikt..selvfølgelig kan det tolkes som hån..men du skriver jo bare realitet..så tja...ikke nettmobbing..det er da noe helt annet..men litt på kanten kanskje...det er alltid skummelt og mene noe om noen som er kjente..Du må nok regne med at noen reagerer..Men mobbing..nei..heller litt erting..eller et dikt om at du ikke liker måten hun gjør ting på..det er jo ditt syn..

due

13.09.2017 kl.18:38

dvergpinschere i mitt hjerte: Der sa du det. Tusen takk :) Ja jeg liker ikke at hun driver med dette. Hadde det ikke vært barn i bildet, så hadde det vært greit. Jo litt på kanten (diktet). Jeg kommer til å slette dette i morgen, da det egentlig var et litt teit dikt! Men det er mine meninger fra mitt synspunkt..
Jeg følger bloggeren "Styleconnection" på Snapchat, og hun også stilte seg et stort spørsmålstegn med dette her.

Igjen! Du mobber ikke! Mobbing er noe helt annet.

Ønsker deg en fortsatt kjempefin onsdagskveld :)

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

13.09.2017 kl.19:29

Tja. Ikke direkte mobbing, men forstår hvorfor det kommer opp. Nå er jeg litt vag med å kommentere andre bloggere, for jeg synes vel de får drive med sitt. Slike bilder hadde ikke jeg publisert med hensyn til meg og mitt. Men de bildene og filmene er nok godt planlagt, og som blogger i mange år bør hun være forberedt på reaksjoner. Hvis ikke begynner jeg å lure, tross om hun kun er 21. Så jeg mener absolutt ikke det er det. Reagerte vel mer på kommentaren som var som bemerket din alder. Tenkte på hvor er vi på vei nå hvis dette er normalt hos de unge. Men som de skriver over, kanskje skulle du latt være? Stor klem fra meg:))

due

13.09.2017 kl.19:37

Anonym: Jo jeg kunne selvfølgelig latt være, men slik det er i bloggverden nå, så hengte jeg meg på. Jeg hadde ikke kunnet satt inn slike bilder av meg selv, da jeg har barn. Ja det er vel kanskje normalt for de unge hehehe. Jeg som har født fire barn, og aldri vært under kniven kunne heller ikke stått slik på kne. For jeg ville da IKKE vise hele verden mine hengeører. Godt at det finnes BH :)

Daniel Olsen

13.09.2017 kl.20:34

Jo takk. Jeg skal innrømme at jeg begynte og savne tilbakemeldingen din på den novellen, men skjønner jo nå hvorfor det har blitt sånn. Ta det når det passer, som jeg skrev i svaret til den første kommentaren din: Jeg gleder meg til å høre hva du synes.

Ønsker deg og dine en riktig god kveld også :D

due

13.09.2017 kl.20:39

Daniel Olsen: Jeg skal lese det, må bare summe meg lit. Jeg pleier å holde det jeg lover :)

stavangerinmyheart

13.09.2017 kl.20:36

ps. det var jeg som kommenterte over her:)) bare fra mobil så da ble det anonymt:)))) Når jeg så den kommentaren var min første tanke..... glad jeg har en gutt som er på full fart inn i de voksnes verden.

due

13.09.2017 kl.20:42

stavangerinmyheart: Å sli ja. Jo nå skjønner jeg :) Det blir under for meg :) Ja du kan jammen si det slik, selv om det også er noe å ha gutter. Vi får se hvordan dette ender, fremover!

Laila Wang

13.09.2017 kl.21:28

Jeg tolker det diktet som en liten oppsummering av siste dagers hendelser, ikke mobbing.

due

13.09.2017 kl.21:29

Laila Wang: Tusen takk. Det er akkurat slik det er :)

Vivian

13.09.2017 kl.22:21

Du har rett til å skrive og uttrykke i din egen blogg. Dette er ikke nettmobbing :)

due

13.09.2017 kl.22:27

Vivian: Tusen hjertelig takk :) Ja jeg har vel lov til det :) Det har bare vært så mye skriveri og div, puppeblogger rundt dette, så et dikt skulle ikke vært tatt for mobbing. Da syne jeg det er verre det KONA TIL gjorde, ja med tanke på at hun også har barn. Ikke greit for barna å få vite at moren sin står frem med bar overkropp og rompa i været. Hun hermet etter Anna! God natt til deg og atter en gang takk for denne kommentaren :) Jeg ja fått mye mer positive tilbakemeldinger, enn negative :) Altså ingen nettmobbing fra min side!

Inger J

14.09.2017 kl.09:11

Du må IKKE spørre oss om hva vi mener, når DU ikke tåler et ærlig svar hva andre mener.

Da må du heller legge ordene i munnen på dine lesere, så de er enige med deg.

God dag mann økseskaft DUE. At du klager på mine kommentarer, når jeg svarer deg ærlig på ditt spørsmål. er ikke MITT PROBLEM. Spis frokost, smil til verden, i stedet for å sutre på meg. Neste gang du spør om andres mening, legg ordene i munnen på dem. hehehe. Er det mulig sier nå jeg.

due

14.09.2017 kl.18:10

Inger J: Jeg fikk flere kommentarer om at dette var nettmobbing. Jeg tåler ærlige svar, da jeg setter ærlighet høyest! Mine lesere er jeg sikker på skriver det som de mener selv, ikke mine ord. Har jeg klaget på din kommentar? Nei jeg har ikke det. Jeg skjønte ikke helt hva du mente med den kommentaren. Når sutret jeg på deg? Og hvem i alle dager er du? Jeg har ingen interesse av å legge ord i munnen på noen, da jeg vil at alle skal svare med sine egne meldinger.

AlW

14.09.2017 kl.12:20

Det er vel ikke alle andre som bestemmer om det er mobbing eller ei. Dersom hun du skriver om, synes det er mobbing, så er det det. Synes hun ikke det, vel..da har du ditt på det tørre. Hva med å skrive om deg selv og ditt liv og ikke andre bloggeres liv? Du virker som ei litt dømmende sladrekjerring for meg som ikke kjenner deg og kun forholder meg til et par av dine innlegg. Jeg så det andre innlegget du hadde om AnnaR forleden. Det kan godt være du er kjekk og grei og helt motsatt av det inntrykket jeg har fått til nå, men jeg akter ikke lese hele bloggen din for å finne ut av akkurat det. :)

Som du ser, så har folk litt ulikt syn på ting. De som følger bloggen din fast og er fans, vil vel absolutt ikke se noe galt. Jeg derimot, synes det er merkelig at ei i 40årene er så himla opptatt av hva den jenta gjør. Og vet du hva; Jeg leser ikke bloggen hennes. Det ene bildet er spredt av flere andre, så man kan ikke unngå å ha sett det. For meg ser det ut til å være ment humoristisk. Så tar en del folk helt av, og kanskje hun ble litt irritert, kanskje hun ristet oppgitt på hodet, kanskje ditt og kanskje datt, og så slengte hun ut noe mer. Som jeg ikke har sett og ikke akter lete etter. :)

Husk på en ting : Det er dere som klikker helt frivillig inn på bloggen til jenta og sender henne til topps. Kjempefint for henne som lever av blogging, men ikke sitt og klag på at hun er på toppen da...hehe.

due

14.09.2017 kl.18:20

AlW: Jeg har ikke pratet med henne, så det vet jeg ingenting om. Jeg tviler også på at hun leser min blogg. Jeg skriver kun om meg og mitt, og kun noen få innlegg om andre bloggere. Meget sjelden. Jeg kan sikkert være dømmende jeg også, og hvem er det ikke som liker litt sladder? Men jeg er ikke en som lyver om folk, eller finner på ting fra oven. Ikke en slik sladderkjerring :) Du skal slippe å lese hele bloggen min for å finne ut hvordan jeg er som person. Der har du jo allerede dømt meg nedunder med bare de siste innlegg. Innlegg som egentlig ikke er min stil... Jeg har litt lite action i hverdagen, og da er det gøy å følge med på andre blogger. Jeg er mye hjemme da helsa ikke er helt på topp. Jeg har ingenting i mot at Anna er på topp. Det er hun vel fortjent, selv om jeg ikke likte de bloggene der hun kler av seg. Kan ikke jeg som er over 40 år lese unge damer sin blogg. Anna er faktisk en dame og har tre barn. Jeg har vanskeligheter med å kalle en mamma med 3 barn for ei jente.Tusen takk for ditt synspunkt. Ingen sure miner fra meg, da jeg synes at du skriver godt.

Eva

15.09.2017 kl.08:27

En profilert blogger som Anna, må nok regne med litt "trøkk" når hun tar de valgene hun tross alt gjør. Det får faktisk stå til hennes regning synes jeg.

Jeg kaller ikke diktet mobbing nei. Heller et gløtt av betraktninger. Og det må hun faktisk tåle. Men det er mange andre som ikke tåler sånt. Og da uteblir jo ikke reaksjonene.

Som blogger kommer man jo litt i fokus. Det er jo et eget valg. Og velger man da å skrive om "betente" tema, eller legge ut "dristige" bilder, må man regne med litt varierte tilbakemeldinger. Men å kalle dette for mobbing, det synes jeg var fryktelig drøyt. Tydelig mange såre sjeler der ute.

Vi må ikke glemme at her i Norge har vi ytringsfrihet!

Selv har jeg ikke sett noe sånt bilde av Anna, og følger ikke bloggen hennes. Var vel innom et par ganger for noen år siden. Hun tar sine skrivevalg, du tar dine.

Enkelt og greit :)

due

15.09.2017 kl.08:48

Eva: Tusen takk for svar. Ja jeg tar mine egne skrivervalg, og det får også andre lov til å gjøre. Man har to valg, om det er noe man ikke synes om. Man kan enten holde det for seg selv, og late som ingenting. Man kan kommentere til de som la ut innlegget, eller blogge om sine meninger... Nettmobbing for meg er noe helt annet enn dette. Da er du virkelig stygg mot den personen, og kommer med stygge bemerkninger, stygge kommentarer og noen drar den så langt at de kommer med trusler...

Skriv en ny kommentar

hits