Jentedagen.......

I dag den 11 oktober er det den inertnasjonale jentedagen. Den internasjonale jentedagen skal bidra til å rette søkelys mot de utfordringene jenter møter, som forhindrer dem i å få oppfylt sine grunnleggende rettigheter som beskyttelse, skolegang og mulighet til å bryte ut av fattigdom. 

Selv er jeg Planfadder for to barn i to forskjellige land. Jeg har fjernadoptert ei jente på 8 år fra Niger, og en gutt på 2 år som kommer fra Kambodsja. Jeg sender 275 kr hver måned til begge disse barna. Noe går også til lokalsamfunnet. 

I dag mottok jeg en fin mail fra organisasjonen Plan Norge. 

Kjære Mariell 
 
Den 11. oktober er FNs jentedag ? en viktig dag for jenters rettigheter. Tusen takk for at du gir verdifull støtte til arbeidet med å sikre jenters trygghet, utdanning, helse og bedre muligheter til å bestemme over egne liv.

Sammen endrer vi verden!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

due

due

44, Utlandet

Ungdommelig dame. Jeg er ærlig, snill og veldig rettferdig. Jeg har 4 barn. Den ene av barna mine er jeg englemamma til. Savner han sårt <3 Jeg elsker dyr. Vi har en liten hund, 2 katter og en liten hamster. Jeg liker veldig godt å lese/skrive, så derfor har jeg fått ordnet meg en Blogg. Ellers holder jeg på å utdanne meg til helsesekretær og jobber på et legesenter. Følg gjerne bloggen min :)

Kategorier

Arkiv

hits