hits

Ingen hypokonder!

Nå er det ettermiddag her, og i dag har jeg kun vært ute flere ganger med hundene. Vi har kun vært i hagen. Så i dag blir det kun ettermiddag/ kveldstur på dem. Jeg orket ikke å gå tur i dag, da jeg har meget store smerter i beina. Ellers har jeg sovet. Jeg fikk barna til skolen, og i 11 tiden tok jeg med meg hundene å la meg.  Vi sov helt til sønnen kom hjem fra skolen klokka 14.15. Datteren er med ei venninne hjem fra skolen i dag. Jeg sov veldig dårlig i natt, da jeg atter plages med store smerter beina. Jeg har selv en mistanke om at jeg har urinsyregikt + slitasje i hoftene. Jeg har fått påvist artrose nederst i ryggen. Ellers har jeg fibromyalgi, og i dag er det som at jeg har fullt av bomull i hodet. Jeg har også mistanke om en svak grad av ME ( utmattelsessyndromet). Jeg er ingen hypokonder altså! Det er slitsomt å være til i dag. Men jeg kommer meg også igjennom denne dagen.

Hvorfor må vi slite med smerter og sykdommer? Det blir også for de fleste verre med alderen. Jeg bare håper at de snart finner ut hva jeg sliter med, annet enn artrose, fibromyalgi og medfødt hoftedysplasi. Jeg var på MR med hofter og bekken i går kveld, og jeg håper nå at de finner noe der. Jeg er jo meget stiv, og det låser seg rett som det er. Det er ikke uvanlig med flere operasjoner i hofter, når man har medfødt hoftefeil. 

Beklager så masse at det ble mye sykdomsblogging i dette innlegget, men det er naturlig for meg å ta med dette, da min blogg er en hverdagsblogg. Noen dager er jeg bedre, og da er det en annen tone i mine innlegg. 

I morgen kommer vaskedama hit igjen, og de som eier Molly kommer også på besøk. Jeg er spent på hva vi kommer frem til. Jeg er ikke så interessert å  betale masse for Molly. Jeg mener seriøst at hun skal omplasseres med at de er fornøyde med at hun får det godt hos oss. De kan ikke ha Molly selv, da eier er veldig sensitiv med lukter fra Molly. Eier er gravid og venter barnet i mars. Vi har hatt Molly her i 18 dager i dag. Vi vil gjerne beholde henne, men da må vi være sikker på at hun er helt frisk. Vi er jo ikke interessert i å ta over kostnader med operasjoner og annet, om det viser seg at hun lider av noe. Hun virker meget frisk. Det vil også bli viktig for oss at hun har fått alle vaksinasjoner og helsesjekk. Molly er allerede 8 år, og om vi overtar henne så vil vi jo ha henne noen år. Vi har rukket å bli glade i Molly, og hun har blitt en del av familien vår. Molly er en utrolig snill og lydig hund, og det er ingen sak  å ha henne, selv om det er løpetid nå. Det er verre med Nicko som ikke er kastrert. Han peser og vet nesten ikke hvor han skal gjøre av seg. Han er verst om når vi skiller dem. I natt måtte jeg ta med Nicko å legge meg på gjesterommet, og Molly lå da på plassen sin på vårt soverom. Jeg gleder meg til løpetiden er over for denne gang. Skal vi beholde Molly, så kommer vi garantert til å kastrere Nicko. 

Selv om ikke dagen min er så bra i dag, så håper jeg at dere har en fin dag <3

Ett fint bilde av Molly, som er fra den første dagen hun kom til oss. Dette er i hagen vår :)

 

19 kommentarer

frodith

12.10.2017 kl.16:42

God bedring til deg <3 klem

due

12.10.2017 kl.19:56

frodith: Tusen takk <3

Marit

12.10.2017 kl.16:56

God bedring til deg. :) Ille med slike dager ... og spesielt om de er i flertall. Omplassering av dyr er ikke bare, bare. Lykke til med det, håper det ordner seg greit for alle parter.

due

12.10.2017 kl.19:57

Marit: Tusen takk <3 Vi får se hvordan det blir med omplasseringen. Jeg er meget usikker, men vi har blitt glad i henne :)

julietalivstil

12.10.2017 kl.17:05

God bedring til deg<3

due

12.10.2017 kl.19:57

julietalivstil: Tusen takk <3
Huff da :( Det høres kjempeslitsomt ut :( God bedring til deg <3 :)

Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag :)

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

due

12.10.2017 kl.20:06

Toril sin hverdag med musikken: Tusen takk <3

mimremor

12.10.2017 kl.18:26

Jeg føler med deg. Spent på hva bildene viser. Trøsteklem

due

12.10.2017 kl.20:12

mimremor: Tusen takk <3 Ja jeg skal skrive innlegg om dette når jeg får svaret om en ukes tid :) Noe må det være.

jannickese90

12.10.2017 kl.19:33

God bedring til deg! Håper du får noe svar på MR..:)

Jeg har ikke fibromyalgi, men kan tenke meg at det er noe dritt å ha! Svigermoren min har det, og sånn som hun har det noen dager høres det virkelig ikke godt ut. Håper du kan få litt smertefrie dager også. Vanskelig å holde humøret på topp når man har det vondt heele tiden! :/

Håper du får en fin kveld!! :-)

due

12.10.2017 kl.20:16

jannickese90: Tusen takk <3 Ja jeg håper at de finner noe rusk, slik at jeg da vet hvor smertene kommer fra. Jeg har gode og dårlige dager, men alltid smerter. Jeg er egentlig en sosial person, men jeg har nesten ikke ork lengre til annet enn det som er viktig. Barn dyrene våre og husarbeid. Endelig har jeg privat vaskedame som kommer hver uke. 14 dager siden hun var her sist. Hun kommer i morgen :) Ønsker deg en fin kveld <3

dvergpinschere i mitt hjerte

12.10.2017 kl.20:12

Uff..usikkerhet er det verste..men mange av de symptomene du sier..ER jo fibromyalgi...føler at alt mitt går i sekken for det...jeg har også artrose i nakke og rygg..pluss litt andre plager..men det meste går i sekken for fibro..Håper du får et svar! lykke til! og så bra det går fint med hundene...ja..løpetid ER stress...jeg orket 3 år..men så var det slutt..og angrer ikke...Zevs er blitt en drøm...Han var veldig stresset også..og det har gitt seg..

due

12.10.2017 kl.20:28

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja FM gir masse plager. Så legen vil ha til at det kan være fibromyalgien som gjør at jeg har smertene i beina. Hun hadde ikke fått med seg at jeg hadde medfødt hoftefeil, og da ble tonen en annen. MR ble det :) Ja jeg orker ikke dette en gang til, da det er slikking, pesing og piping her natt og dag. Nicko. Han er helt ferdig etter at tispa kom i hus hehehe. Han er så kåt at han ikke vet hvor han skal gjøre av seg. Helt sykt! Han får ikke ri på henne, men han prøver seg både på bamser og dyner her. Jeg skjenner på han da og han slutter med en gang. Om han slikker, så sier jeg nei! Da går han vekk... Jeg orker ikke 3 år med dette. Hvor mye kostet det å kastrere`? Er det kjemisk kastrering Zevs ha gått igjennom? Er det lenge siden?

eiheks

12.10.2017 kl.20:30

God bedring, frøken! Klemmmmmmmmm på vei <3

due

13.10.2017 kl.10:02

eiheks: Takk <3

dvergpinschere i mitt hjerte

13.10.2017 kl.09:53

Det er vel ca et år siden jeg kastrerte nå..og jeg valgte vanlig inngrep..Vet at mange vetrinærer mener man skal prøve kjemisk først...men i og med at Zevs var plaget med stress i kroppen...så ville jeg ikke tilføre mer hormoner...så vi ble enig i at å kutte de var best...Husker ikke hva det kostet...rundt 2000 tror jeg...Hormoncippen blir vist dyr i lengden har jeg hørt...men store forskjelleri pris..så forhør deg litt rundt...Vi holdt ut fordi jeg ville jo ha et kull med de to sammen...og etterhvert ble det bare de tre dagene hvor tispa står som var verst..men jeg kjente at jeg holdt på å bli gal..for stresset hans, smittet over på meg...og det var ikke noe hyggelig med kjefting og smelling osv..Så ring å hør vedr chipp..de fleste må prøve det først...lykke til!

due

13.10.2017 kl.10:02

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for tips. Nicko stresser meg noe jævli her. Han pep og skrapet på døra på soverommet i hele natt. Jeg har flyttet inn på gjesterommet med han nå. Han peser og piper hele dagen her. Dette har nå pågått i 3 dager, jeg holder på å bli GAL! Det er like før jeg finner meg to mursteiner her og kastrer han selv!!!!! Uff da. Selvfølgelig gjør jeg ikke dette :)

13.10.2017 kl.10:41

God bedring snuppa..

Følger bloggen din,nå med re-åpnet blogg selv.

Skriv en ny kommentar

due

due

44, Utlandet

Ungdommelig dame. Jeg er ærlig, snill og veldig rettferdig. Jeg har 4 barn. Den ene av barna mine er jeg englemamma til. Savner han sårt <3 Jeg elsker dyr. Vi har en liten hund, 2 katter og en liten hamster. Jeg liker veldig godt å lese/skrive, så derfor har jeg fått ordnet meg en Blogg. Ellers holder jeg på å utdanne meg til helsesekretær og jobber på et legesenter. Følg gjerne bloggen min :)

Kategorier

Arkiv