);">

En sann Pappa .....

God kveld :)

Jeg kom hjem fra hotellet i går, og siden har det gått i ett her. Det ble en vellykket fest med masse koselige folk. Min samboer og jeg fikk også et utrolig fint og stort rom. Jeg skal få satt inn bilder senere. Det var et nydelig strandhotell. Jeg fikk hilst på de fleste, tok en øl med ordføreren fra Vestby, da jeg fikk veldig god dialog med både han og hans søte kone. Ellers fikk jeg en veldig god klem fra komiker Espen Beranek Holm. Eller han fikk en god klem av meg :) 

Jeg har i kveld vært til Ortoped på Ringvollklinikken. Han fant raskt ut hva som feilte meg, og nå er det bare å glede seg til fredag. Han fant ut at jeg var full av betennelser i begge hofter. Han satte kortison i høyre siden på meg, og nå er det bare å vente på virkningen som vil komme på fredag. Dette kostet meg 1000 kr, men det er verdt hver krone om dette hjelper. Jeg skal også ta kortison på venstre side, men man kan bare ta en side om gangen. Ellers skal jeg til fastlegen å få tatt blodprøver med tanke på urinsyregikt. Jeg hadde forresten en alle tiders lege på Ringvollklinikken. 

I dag var jeg på foreldresamtale hos læreren til min datter, slik det er hver høst. Alt er fint med datteren min på skolen. Hun trives og hun er flink til å si i fra om det er ting hun ikke liker. Hun var også flink til å gjøre skoleoppgaver, både på skolen og hjemme. 

Jeg har nå nettopp vært inne på bloggen til den kjente Bloggeren Anne Brith. Hun reklamerte for myke føtter. Dette var noe jeg virkelig fikk lyst til å prøve, da jeg er tørr føtter. Særlig når det begynner å bli kaldt. Gleder meg til å få myke føtter. Det er best for henne at dette virker :) Slik så den annonsen ut, og dette var noe jeg ikke greide å si nei til. 

PRØV FØRSTE SHAI GRATIS!

Få gratis startpakke med Shai høvel - Wash & Shave - HappyFeet Fotsokker - Shower Scrub - Toalettmappe

Få første pakke gratis pluss frakt kr 49. Deretter ShaiBox til kr 368 inkl frakt, dvs kr 123 pr mnd. Du kan endre abonnementet når du vil på Min Side.

Få første pakke gratis - verdi 500!

Nå er mandagen på hell her. Det er ikke mange timer igjen før det er tirsdag og en helt ny ubrukt dag. 

Hva skal du bruke tirsdagen til?

Selv skal jeg først og fremt stå opp til riktig tid, slik at barna kommer seg tidsnok til skolen. Lage frokost og matpakker. Så blir det å få luftet Nicko. Molly er på ferie til onsdag, noe jeg kommer tilbake til. Jeg må også få betalt noen regninger og ellers blir det det vanlige husarbeidet her. Så tenker jeg at det blir litt avslapning med bloggen. Jeg har ennå ikke fått planlagt middag til i morgen, men ettersom fryseren er full her, så må jeg få tatt opp noe. Jeg har dessverre to kresne barn her. Så det er ikke alltid så enkelt. Den ene vil ha ditt, og den andre vil ha datt. Hvor ble det av moren som mente at barna måtte spise det de fikk servert? Der er faktisk faren i huset strengere på det enn meg, selv om han er kresen selv. Husker godt lutefisken han hoppet over. Klubb og duppe som bestemoren min lagte, turte han ikke en gang å smake på. De bønnene i tomatsaus jeg jeg liker då godt, får han til å brekke seg. Gleder meg til den dagen jeg skal servere blodpudding med masse sirup. Jeg blir vel sittende alene ved bordet da, tenker jeg.

I morgen MÅ jeg ta med barna å få ordnet med farsdagsgaver og kake til samboeren. Vi ligger på etterskudd, da vi kom hjem fra hotellet på søndag. Han fortjener så innmari å bli feiret, da han er en snill og omtenksom far. Jeg kunne ikke vært mer enig med Anna Rasmussen der hun har et innlegg om hva en pappa er. En pappa er virkelig den som er der for barna, og som stiller opp. En pappa er en som viser at han bryr seg, og som først og fremst tenker på barna. En pappa er en som barna ser opp til, og det er gjensidig kjærlighet mellom barna og pappaen. Det er han er der hver dag, han som blåser på såret, hjelper til med lekser, styrer med leggetid og rett å slett passer på deg. Det er han som er med å heier deg frem fra tribune,, han som er der å ser på når du underholder, han som setter regler, og han som er der både til hverdag og fest, som virkelig er pappaen. 

Ønsker dere med dette en god natt og en fin tirsdag i morgen <3 

 

2 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

14.11.2017 kl.09:19

Så bra han fant ut av betennelse...rart ingen har tenkt på det...og gitt deg en kortisonkur..hmmm..jaja..håper det hjelper! Du må ha en god ny dag og håper dagen blir fin! PS: har prøvd å gjøre om url addressen her..men det kom jo opp noe her..Skjønner egentlig ikke helt hva du mente med kommentaren på min side..men prøver å forandre her da...

due

14.11.2017 kl.10:11

dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg har tenkt på det, men min fastlege trodde ikke at det var betennelse. Du har ikke fått det til ennå, ser jeg. Du har kun nick og epost. Du mangler den nederste linjen slik som det står dueblogg.no på min. Jeg får ikke trykket meg inn på deg via denne kommentaren, slik som jeg gjør til andre. Fra: dvergpinschere i mitt hjerte
Blogg:
E-post: toinih@online.no
Du mangler noe der det står Blogg.......

Skriv en ny kommentar

hits