hits

Ikke tid!

Jeg har ikke tid til å være syk nå.Ikke i disse dager. Jeg er dessverre innmari  forkjølet, og begynner å bli veldig rød under nesen. Min samboer gikk igjennom dette sist uke, og jeg  har virkelig tatt over. Jeg har vært forkjøla i flere dager nå. Jeg håper at barna ikke vil bli smittet med dette. 

Som noen av dere vet så har jeg laget en felles aktivitetskalender for barna. Jeg har glemt å skrive hva som var i hver luke (lomme). Så her kommer en oppsummering:

Fredag den 1 desember var det en tur på Subway. Lørdag den 2 desember var det godteri/ familiekos. Søndag den 3 desember var det tur til julegård + Sverige. Mandag den 4 desember laget vi lasagne og tente lys.Tirsdag den 5 desember var vi på kjøpesenter. Onsdag den 6 desember var det svarteperkort og vitsebok for barn (pakker). I dag bakte vi to store pizza, spilte svarteper og drakk kakao med krem på toppen. 

Hundene sliter fortsatt med lopper, og det er ikke enkelt å bli kvitt dette. Det har endelig blitt mindre av det. Vi har virkelig fått noe ekstra å gjøre. Her er må vi dusje hunder, støvsuge mye, vaske og lufte tøy hele tiden. Dette har nå pågått i 14 dager. Lopper er virkelig noe dritt å få i hus! Loppebitt klør veldig..... 

Jeg er ikke i særlig blogghumør for tiden, da jeg har hodepine, snørr og vondt i kroppen. Kommer sterkere tilbake :)

Ønsker dere alle en forkjølelselsfri tid, og en fin fredag i morgen <3 

 

 

 

 

 

 

 

9 kommentarer

Huff så kjedelig da :( Håper du fort blir frisk igjen. Typisk årstid for slikt nå. Er kjempeglad jeg har berget denne høsten, men var forkjølt i juni/juli.

Flere jeg kjenner er også småsyke med forkjølelse og feber. Det er jo slike temperaturforskjeller. Den ene dagen kuldegrader, og neste dag mildt.

God bedring, og ta godt vare på deg selv <3 :)

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

Cecilie kristiansen

08.12.2017 kl.00:19

God bedring. Håper du blir frisk fort <3

wenchepia

08.12.2017 kl.00:47

Masse god bedring <3

frodith

08.12.2017 kl.06:31

God bedring og fine ting til kalenderen dere har gjort da :-)

Helge

08.12.2017 kl.07:12

Ble kraftig forkjøla sjøl, guffent og gå ut når været er slik som det er. Da merker man fort at kroppen er i ulage. God bedring til deg. Det er mye jul i tankene, den hvite skjorta skal vaskes i løpet av dagen og mye anna skal på plass. Ha en fin dag.

Marit

08.12.2017 kl.08:01

For en gøyal kalender! :) Kjip tid å bli forkjølet på, det passer jo aldri da, men rett før jul og greier ... God bedring til deg.

solliv

08.12.2017 kl.08:59

God bedring, mye gøy i kalenderen.

Toini

08.12.2017 kl.09:32

Så trasig med disse loppene...kanskje du må ha en ny omgang med behandling? Er det ikke dråper i nakken de får? For skal vel ikke vare så lenge..da er det tydelig at de legger nye egg...Føler med deg med alt det ekstra som kommer med..og så synd du også har blitt forkjølet da..DET trengte du ikke nå! Du får pleie deg selv, og prøve å ha en god dag!

Tonje

10.12.2017 kl.00:11

Uff da, jeg håper så inderlig at du blir frisk snart. Det er ikke noe kjekt å være forkjøla spesielt når det nærmer seg jul.

Skriv en ny kommentar

due

due

44, Utlandet

Ungdommelig dame. Jeg er ærlig, snill og veldig rettferdig. Jeg har 4 barn. Den ene av barna mine er jeg englemamma til. Savner han sårt <3 Jeg elsker dyr. Vi har en liten hund, 2 katter og en liten hamster. Jeg liker veldig godt å lese/skrive, så derfor har jeg fått ordnet meg en Blogg. Ellers holder jeg på å utdanne meg til helsesekretær og jobber på et legesenter. Følg gjerne bloggen min :)

Kategorier

Arkiv