hits

Mine favoritter :)

Da er det natt igjen her i Villakulla. Og det er natt hos dere også nå. Jeg sover ikke, da jeg måtte ha en dupp etter middagen i dag. Jeg prøver å ikke sove på dagtid, men jeg får det slik at jeg ikke greier å sitte oppreist, må bare legge meg. Min samboer er alle tiders da han virkelig stiller opp for meg og passer på barna og hundene mens jeg tar en blund. Han forstår at når jeg trenger å sove, så er det best at jeg får lagt meg. Om jeg ikke tar den blunden så kommer smerter i kroppen og jeg hodet virker som det er fullt av vatt. Lyder blir mye høyere og lyset blir sterkere. Det beste da er at jeg kommer meg i seng, og hviler meg i mørket og det stille soverom. 

I dag holdt jeg på meg middag og oppvask på kjøkkenet. Da kom det ett innlegg på bloggen over meg. Innlegget jeg tenkte på var så enkelt som det å vise dere mine favoritt kaffekrus. Jeg har nemlig ikke bare ett krus som favoritt. Det ser dere på dette bildet som jeg har tatt av krusene mine. Bildet på den ene koppen av min eldste sønn da han var 14 år. og lillebroren som da var 8 måneder. Nå er eldste snart 25 år, og yngstesønnen er snart 11 år. 

I jul fikk jeg noe fint i julegave fra min samboer. Dette var noe jeg ønsket meg og som jeg virkelig hadde behov for. En elskrisk støvsuger. Den er utrolig fin for oss som har hunder og katter, da vi har to katter og en hund som røyter litt. Denne har jeg nesten brukt daglig siden jeg fikk den på julaften. 

Er den ikke fin? 

 

Jeg håper dere alle får en god natt søvn, og dere alle får en koselig onsdag :) 

God natt, og sov godt dere <3 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

wenchepia

14.02.2018 kl.01:02

Så flotte krus:) ja , spesielt det med gutta på:) til at kruset er såpass mange år...er det ofte i bruk? Lurer ift.kvalitet på slike bildekrus :)

Håper du får litt søvn etterhvert og får en fin onsdag^^ lilleløørdag jo :)

Marit

14.02.2018 kl.10:23

Koselige krus. :) Vi har også en robotstøvsuger. Dessverre ikke av den typen som setter igang av seg selv, vi må trykke på knappen.. og det er visst ikke like lett alltid! ;) Men den gjør godt arbeid bare den blir pusha igang da.

Toini

14.02.2018 kl.13:55

Flotte krus...og kjekt med sånn støvesuger...men akk...her i huset har vi så mange kroker og kriker..og jeg må liksom ha tepper...Hundene sklir på gulvet..Men har ønsket meg en sånn jeg også... ha en god ny dag!

Skriv en ny kommentar

due

due

44, Utlandet

Ungdommelig dame. Jeg er ærlig, snill og veldig rettferdig. Jeg har 4 barn. Den ene av barna mine er jeg englemamma til. Savner han sårt <3 Jeg elsker dyr. Vi har en liten hund, 2 katter og en liten hamster. Jeg liker veldig godt å lese/skrive, så derfor har jeg fått ordnet meg en Blogg. Ellers holder jeg på å utdanne meg til helsesekretær og jobber på et legesenter. Følg gjerne bloggen min :)

Kategorier

Arkiv