hits

Gleder meg :)

Nå er det natt her og jeg har våknet. Jeg gikk å la meg klokken 22.00, da jeg var sliten etter at vi har vært i Sverige på handle. Det tok også på å reise med Color Line helgen som var. Grunnen til at jeg våknet klokken nå i natt var at kroppen min var helt stiv fra nakken og ned til beina. Jeg måtte ligge lenge å strekke meg. før jeg kom meg ut av senga. Etter at jeg hadde influensa så har jeg blitt meget stiv i muskulaturen. Jeg har alltid hatt problemer med smerter og stivhet i muskler og ledd, men dette har forverret seg de siste 14 dagene. Så nå har jeg bestemt meg for å starte hos noen som virkelig kan behandle meg. 

Det er faktisk blitt onsdag her når jeg sitter å skriver nå. Bare tre dager til det er helg igjen. Denne helgen har jeg store planer om å fortsette ryddeprosjektet mitt. Jeg har satt meg en dato når jeg skal være ferdig, og det er innen den 25 mars. Innen den datoen har jeg kvittet meg med masse klær og annet rot. Jeg har allerede starte opp, så det blir bare å fortsette. 

Kanskje du nå sitter å lurer på hvorfor akkurat den 25 mars.

25 mars er en dato jeg gelder meg veldig til i år. Det er søndag og starten på påsken. Barna tar påskeferie fra fredag den 23 mars i år. Jeg gelder meg veldig til å kjøre til Gardemoen den 25 mars. Det er kun 1 time med bil fra oss.  Den dagen kommer endelig min kjære mor med flyet fra Trøndelag, og hun skal være hos oss noen uker. Det kommer til å bli kjempekoselig å få mamma sørover igjen. Barna gleder seg også masse til mormor besøk. 

Det er fint å ha dager man gleder seg til :) 

Har dere noe å glede dere til i nærmeste framtid? 

 

 

 

8 kommentarer

Marit

14.03.2018 kl.09:03

Koselig å få besøk av mamma'n sin. <3 Nå har jo ikke jeg foreldre i livet. Men har et par ting å glede meg til likevel. Til fredag skal jeg hente sønnen på flyplassen, og han har jeg ikke sett siden helt i starten av desember. Og 1. april reiser vi ei uke til Tenerife, drømmemannen og meg. Vi har ti års bryllupsdag og valgte å feire på den måten. Men en superbillig sydentur. ;)

due

16.03.2018 kl.22:30

Marit: Så koselig å få sønnen sin hjem :) Tenerife er en nydelig plass. Jeg var der i 14 dager sommerferien 2015. Gratulere på forskudd med bryllupsdagen. Du/ dere har virkelig mye å glede dere til :)

Toini

14.03.2018 kl.09:30

Så koselig å få besøk av mor...Det er alltid godt å ha noe å glede seg til! Er ikke så mye av det her..men vi prøver å lage oss små gleder....så til påske skal vi ut med bobilen og farte...DET gleder jeg meg litt til...Håper kroppen din kommer seg, og håper du får en fin dag!

due

16.03.2018 kl.22:32

Toini: Så gøy. Jeg skulle ønsket å hatt en bobil, men det er forferdelig dyrt å kjøpe en. Vi leier overnatting der vi ferdes og det er stort sett sommerferiene som vi benytter i Danmark. Bobilen hadde ikke blitt brukt så mye her, da vi er mye hjemme. Men det hadde uansett vært gøy å hatt en. Kos dere masse på tur. Her blir vi hjemme i påsken, da vi får besøk :)

Tonje

14.03.2018 kl.11:53

Kjekt å ha noe å glede seg til <3

due

16.03.2018 kl.22:32

Tonje: Ja virkelig :)
Det blir kjempekoselig å få besøk av moren din, og jeg regner med ungene dine gleder seg til å treffe dere alle :)

Alltid kjempekoselig å ha noe å glede seg til :)

Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld :)

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

due

16.03.2018 kl.22:34

Toril sin hverdag med musikken: Ungene treffe dere alle? Mine barn bor hjemme de, da de er små ennå. Har en sønn på snart 25 år, han kommer hjem til påsken. Vi gelder oss masse til å kose oss med mormor og storebror.

Skriv en ny kommentar

due

due

44, Utlandet

Ungdommelig dame. Jeg er ærlig, snill og veldig rettferdig. Jeg har 4 barn. Den ene av barna mine er jeg englemamma til. Savner han sårt <3 Jeg elsker dyr. Vi har en liten hund, 2 katter og en liten hamster. Jeg liker veldig godt å lese/skrive, så derfor har jeg fått ordnet meg en Blogg. Ellers holder jeg på å utdanne meg til helsesekretær og jobber på et legesenter. Følg gjerne bloggen min :)

Kategorier

Arkiv